تحلیل تکنیکال چیست؟ -5
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
سر خط اخبار اقتصادی


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 16
بازدید کل : 19351
تعداد مطالب : 9
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

تجربیات بورسی من
تجربیات بورسی من
  • خط روند : خط روند یکی ازساده ترین و درعین حال مفیدترین ابزارهای تکنیکی است که تحلیل گران تکنیکی ازآن استفاده می کنند.
  • خط روندصعودی خط صافی است که انتهای موج های (حفره )نزولی (تصحیح گر)رابه یکدیگرمتصل می کندوشیب مثبت دارد.
  • خط روندنزولی نیزخط صافی است که انتهای موج های صعودی (تصحیح گر)رابه یکدیگرمتصل می کندوشیب منفی دارد.
  • دستورالعمل مفیدبرای پیداکردن خط روند

    ابتدامی بایست روندراتشخیص دادبه این معنی که برای رسم خط روندصعودی می بایست حداقل دوحفره نزولی که حفره دوم ازحفره اول بالاتراست راپیداکرد.البته واضح است که برای رسم هرخط صافی دونقطه لازم است.

  • چگونه ازخط رونداستفاده کنیم : هنگامی که نقطه سوم اعتبارخط روندراتاییدکرد و روند مسیراصلی خودرا درپیش گرفت خطوط روند درزمینه های مختلفی مفید خواهند بود یکی ازمفاهیم اولیه روند این است که روند دوست دارد جهت خود را حفظ کند درنتیجه هنگامی که روند شیب مطمئنی به خودمی گیرد که این شیب به وسیله خط روند قابل تشخیص است به طورمعمول روند درهمان مسیرباقی می ماند.
    خط روند نه تنها حد نهایی مراحل تصحیح روند را مشخص می کند بلکه شاید به عنوان یک کاربرد مهمتر بتوان زمان تغییر جهت روند را نیزاز روی آن پیش بینی نمود.

  • برای مثال درروندصعودی (موج تصحیح گر)حفره نزولی(موج نزولی)اغلب به خط روندنزدیک می شودویاحتی اندکی ازآن عبورمی کند.علت آن تمایل معامله گران به خریددرموج های نزولی دریک روندصعودی است که باعث میشوداین خط روندهمانندیک مرزحمایت عمل کندکه می توان بعنوان محدوده خریدازآن استفاده کرددرروندنزولی این خط به عنوان محدوده مقاومت (فروش)عمل میکند.
  • زمانیکه خط روند صعودی پابرجاست حفره های نزولی درنزدیک خط روند، ناحیه مناسب خرید محسوب می شود.

  • تازمانیکه خط روندشکسته نشده باشدازآن می توان به عنوان محدوه خریدیافروش استفاده کرد.شکسته شدن خط رونداخطاردرموردتغییرخط رونداست وبدین معنی است که شایدبهترباشدازمعاملاتی که براساس پیش بینی جهت این روندانجام شده خارج شد.دراغلب مواقع شکسته شدن خط روندیکی ازبهترین وسریع ترین اخطارهای تغییررونداست.
  • چگونه میزان اعتارخط روندراتعیین کنیم

    لازم است که درباره ویژگی های خط روندصحبت کنیم .اول ازهمه چه چیزی به یک خط رونداعتبارمی دهد؟جواب این سوال دوقسمت دارد:طولانی تربودن زمانیکه خط روندصحت خودراحفظ کرده است وتعداددفعاتی که دربرخوردباقیمت ایستادگی کرده است.

    بعنوان مثال خط روندی که 8مرتبه قیمت رالمس کرده وهمچنان پایدارمانده بسیارمهم ترومعتبرترازخط روندی هست که تنها3مرتبه دربرابرقیمت ایستادگی کرده است.

    همچنین خط روندی که به مدت نه ماه تاثیرخودراحفظ کرده نسبت به خط روندنه هفته ای ویانه روزه اهمیت بسیاربیشتری دارد.

تعریف خط روند (Trend Line)
خط روند یکی از اساسی ترین مفاهیم تحلیل تکنیکال می باشد. هنگام مشاهده و بررسی خط روند، مفاهیمی مانند چگونگی انتظارات فعالان بازار از گذشته قیمت ها و یا تغییرات سطوح حمایت و مقاومت قابل مشاهده است. برای درک روند قیمت ها ابتدا باید با مفاهیم قله و کف آشنا شد.
مفاهیم قله و کف:
در نمودار قیمت، کف ها نقاطی هستند که فشار تقاضا بر عرضه پیشی گرفته و قیمت ها بعد از یک دوره کاهش رو به افزایش می گذارند. برعکس، قله ها نقاطی هستند که فشار عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و قیمت ها بعد از یک دوره افزایش رو به کاهش می گذارند.
روند افزایشی (صعودی):
زمانی که قیمت یک نماد یا دارایی به طور عمومی افزایش می یابد اصطلاحا گفته می شود که روند قیمت ها افزایشی یا صعودی است. روند افزایشی به این معنی نیست که قیمت ها همیشه بالا می رود بلکه قیمت ممکن است گاهی بالا برود و گاهی پایین بیاید اما برآیند این نوسانات به سمت افزایش قیمت است. روند افزایشی در نمودار قیمت از طریق مشاهده کف های صعودی قابل تشخیص است (یعنی زمانی که کف جدید قیمت بالاتر از کف قبلی قرار می گیرد)



روند کاهشی (نزولی):
زمانی که قیمت یک نماد یا دارایی به طور عمومی کاهش می یابد اصطلاحا گفته می شود که روند قیمت ها کاهشی یا نزولی است. روند کاهشی به این معنی نیست که قیمت ها همیشه پایین می آید بلکه قیمت ممکن است گاهی پایین بیاید و گاهی بالا برود اما برآیند این نوسانات به سمت کاهش قیمت است. روند کاهشی در نمودار قیمت از طریق مشاهده قله های نزولی قابل تشخیص است (یعنی زمانی که قله جدید قیمت پایین تر از قله قبلی قرار می گیرد)


نحوه ترسیم خط روند
در صورتی که روند قیمت ها افزایشی باشد، یعنی در منحنی قیمت کف های صعودی قابل مشاهده باشد، در این صورت از به هم پیوستن این کف ها خط روند افزایشی قیمت ساخته می شود.
برعکس، در شرایطی که روند قیمت ها کاهشی باشد، یعنی در منحنی قیمت قله های صعودی قابل مشاهده باشد، در این صورت از به هم پیوستن این قله ها خط روند کاهشی قیمت ساخته می شود.
باید توجه داشت که ترسم خط روند همیشه کار ساده ای نیست، گاهی اوقات به سختی می توان نقاط را با هم هماهنگ و خط روند را رسم نمود. هنگامی که نقاط با یگدیگر هماهنگ نمی شوند و یا از اتصال آنها روندی پر شیب حاصل می شود، از بعضی نقاط میانی چشم پوشی کرده و اصطلاحاً ” خط روند داخلی ” دارایی را رسم می کنند. معامله گران معتقدند نقاط حذف شده از نوسانات متداول اما نا معتبر بازار بوجود آمده است.




میانگین متحرک به عنوان خط روند:
تکنیک دیگر تعیین روند قیمت، استفاده از منحنی میانگین متحرک (Moving Average) به جای خط روند است.
نکاتی در مورد شیب خط روند:
از نکات قابل توجه در خط روند، میزان شیب خط روند است. به طور کلی، هر چقدر زاویه خط با خط افق بیشتر شود اعتبار و درجه اتکا به روند و سطوح حمایتی و یا مقاومتی بوجود آمده کمتر می شود. فواصل میان نقاط و نحوه انتخاب نقاط رسم نیز از اهمیت خاصی برخوردار می شوند. چگونگی چیدمان و انتخاب نقاط بستگی به چارچوب زمانی و درجه حرکت قیمت ها دارد. نزدیکی یا دوری بیش از حد نقاط از اعتبار خط روند می کاهد.
سیگنال های خرید و فروش در تحلیل روند قیمت ها
سیگنال خرید در روند افزایشی: 

زمانی که روند قیمت ها افزایشی است می توان از خط روند برای مشخص کردن زمان مناسب برای خرید نماد مورد نظر استفاده کرد. به این ترتیب، زمان مناسب برای ارسال سفارش خرید زمانی است که منحنی قیمت به خط روند نزدیک شده یا روی آن قرار گرفته است. معامله گران برای اطمینان بیشتر ممکن است ابتدا کمی صبر کنند تا منحنی قیمت بعد از برخورد با خط روند به سمت بالا حرکت کند سپس اقدام به ارسال سفارش خرید نمایند.
سیگنال فروش در روند کاهشی:
زمانی که روند قیمت ها کاهشی است می توان از خط روند برای مشخص کردن زمان مناسب برای فروش نماد مورد نظر استفاده کرد. به این ترتیب، زمان مناسب برای ارسال سفارش فروش زمانی است که منحنی قیمت به خط روند نزدیک شده یا روی آن قرار گرفته است. معامله گران برای اطمینان بیشتر ممکن است ابتدا کمی صبر کنند تا منحنی قیمت بعد از برخورد با خط روند به سمت پایین حرکت کند سپس اقدام به ارسال سفارش فروش نمایند.
سیگنال های تغییر روند بازار:
عبور منحنی قیمت از خط روند یکی از نشانه های تغییر احتمالی روند بازار است که در اصطلاح به آن شکسته شدن خط روند می گویند. برای مثال، در یک روند افزایشی، عبور منحنی قیمت از روی خط روند به سمت پایین نشانه تغییر احتمالی روند قیمت ها و آغاز شدن روند کاهشی است. برعکس، در یک روند کاهشی، عبور منحنی قیمت از روی خط روند به سمت بالا نشانه تغییر احتمالی روند قیمت ها و آغاز شدن روند افزایشی است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: